Svensk dokumentär om Google, SvT, 22 mars, 20:00

Nicke Lindqvist skriver idag på sin blogg om att nu är datumen satt för den dokumentär som Johan Ripås gjort om Google: Dokument inifrån: Du är googlad. Torsdag den 22 mars 20:00.

Det är ännu inte helt öppet om vad dokumentären handlar om och jag är mycket nyfiken. Dokument Inifrån är en av de få redaktioner i Sverige med budget för djuplodande journalistik. Vi har under åren genomfört en rad researchuppdrag åt dem. Jag vill även påstå att redaktörer och producenter där har en oerhörd förmåga att se samhällsfrågor som inte alltid belyses på nyhetsplats.

Med andra ord; många skäl till min nyfikenhet och förväntan

P

4 reaktion på “Svensk dokumentär om Google, SvT, 22 mars, 20:00

  1. I’m writing to let you know of the nice discovery my friend’s daughter found reading through your web site. She came to find numerous issues, most notably what it is like to have an incredible helping character to let many others very easily fully grasp certain complicated things. You really did more than readers’ desires. Thanks for displaying these valuable, healthy, revealing and also fun guidance on this topic to Emily.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>